Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe Calea Aurel Vlaicu. Două persoane rănite

fotoDouă persoane au fost rănite, vineri seară, într-un accident produs pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad şi în care au fost implicate patru autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se cu roţile în sus pe linia de tramvai.

Accidentul a avut loc în apropiere de stadionul UTA, cele patru autoturisme, care circulau în acelaşi sens, respectiv Gara CFR – Fortuna, ciocnindu-se în lanţ, conform news.ro.

Potrivit martorilor, una dintre maşinile implicate în accident a acroşat, din cauza vitezei, un autoturism aflat în faţă. În urma impactului, şoferul autoturismului acroşat a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe linia de tramvai, unde s-a răstunat cu roţile în sus.

Două persoane aflate în acest autoturism au fost rănite şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, scrie news.ro.

Traficul rutier pe Calea Aurel Vlaicu, în zona producerii accidentului, s-a desfăşurat cu dificultate, iar circulaţia tramvaielor a fost complet blocată.

Mai multe ganituri de tramvai au aşteptat deblocarea traficului pe sensul de mers Gara CFR – Fortuna, sute de pasageri fiind nevoiţi să coboare din tramvaie şi să îşi continue drumul pe jos.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.