Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe autostradă. Un bărbat a murit, alți doi sunt răniți

O bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți, miercuri seara, într-un accident pe autostrada Arad-Timișoara, în care au fost implicate două autoutilitare și un TIR.

Cele două camionete erau staționate pe banda de urgență, în zona localității Orțișoara, după ce una dintre ele s-a defectat.

Prima camionetă, încărcată cu încălțăminte pentru copii, s-a defectat, iar șoferul a tras pe banda de urgență să vadă ce s-a întâmplat. Conducătorul celei de-a doua camionete, cu numere de Ilfov, a oprit să-i acorde ajutor.

În timp ce verificau camioneta care s-a defectat, șoferii au observat că un TIR se apropia cu viteză foarte mare.

Șoferul camionetei defecte a fost lovit de autotren și aruncat câțiva metri prin aer. Bărbatul a murit, zdrobit de asfalt, iar celălalt șofer a fost rănit. De asemenea, și conducătorul TIR-ului a fost rănit.

Autotrenul transporta arpagic, iar după impact încărcătura s-a împrăștiat pe carosabil.

„În accident au fost implicate un TIR și două camionete. Este o persoană decedată și două ranite, care au fost preluate de ambulanțe din județul Arad și transportate la spital”, a spus Bogdan Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Banat.

Traficul pe autostradă, pe sensul de mers dinspre Arad spre Timisoara, a fost blocat, iar polițiștii au făcut cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.