Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe A1. Un tânăr a murit, iar patru persoane sunt rănite

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, după ce maşina în care se aflau, care circula cu viteză foarte mare, s-a răsturnat pe autostrada A1, între Timişoara şi Arad.

Accidentul rutier a avut loc în apropierea localităţii Orţişoara, din judeţul Timiş.

Conform primelor informații, șoferul, care conducea un BMW, în care se aflau cinci persoane, ar fi pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un parapet marginal, după care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

În urma impactului, șoferul în vârstă de 18 ani a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite şi preluate de echipaje medicale. În zonă a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Martorii povestesc că şoferul maşinii care s-a răsturnat circula cu viteză foarte mare. Unul dintre răniţi a afirmat că ar fi făcut pană şi din acest motiv şoferul a pierdut controlul volanului.

Circulaţia rutieră a fost oprită de autorităţi aproximativ o oră, pentru efectuarea cercetărilor, timp în care s-a format o coloană de maşini pe cinci kilometri spre Arad.

BMW-ul implicat în accident făcea parte dintr-un grup de autoturisme care mergeau la un concurs de automobilism programat să se desfășoare, duminică, la Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.