Ziarul electronic al arădenilor

Accident la marginea Aradului. Un microbuz s-a răsturnat

Trei persoane au fost transportate la spital, vineri dimineața, în urma unui accident rutier care a avut pe DJ 682, la ieșirea din Arad spre Zădăreni.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul unui microbuz, în timp ce conducea dinspre Zădăreni spre Arad, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe banda a doua a aceluiaşi sens de mers.

Conform martorilor, şoferul microbuzului a trecut brusc pe a doua bandă de mers în aceeaşi direcţie pentru că avea o maşină oprită în faţă pe prima bandă, moment în care a lovit un autoturism.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe câmp, unde a ajuns şi autoturismul în care se aflau o femeie şi un bărbat.

Doi pasageri din microbuz şi cei doi ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi. Doar trei dintre aceştia au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru că al patrulea a refuzat, primind îngrijiri la locul accidentului.

Conform personalului medical de pe ambulanţele care au preluat pacienţii, aceştia nu au răni care să le pună în pericol viaţa.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.