Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Accident pe centura orașului Nădlac. Două mașini implicate, un mort și mai mulți răniți

Două autovehicule au fost implicate, joi, într-un accident de circulație, pe centura orașului Nădlac. UPDATE Un bărbat a decedat, iar cinci persoane au fost rănite.

Conform primelor informații, în zonă s-au deplasat echipaje ale ISU, dar și elicopterul SMURD. ISU Arad a trimis la locul accidentului o autospeciale de stingere cu apă și spumă și patru subofițeri, dar și o autospecială pentru descarcerare, cu trei subofițeri. De asemenea, la locul accidentului a ajuns echiajul SMURD Nădlac și două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță.

În urma accidentului au fost rănite mai multe persoane. În accident au fost implicate un microbuz Ford Transit și o Toyota. Cel mai grav a fost accidentat șoferul Toyotei. Un alt pasager din Toyota, un tânăr de 17 ani a rămas blocat în autoturism, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta șoferului a fost rănit, dar a reușit să iasă din Toyota.

Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE

ISU Arad a informat că accidentul a avut loc pe centura orașului Nădlac, nu la ieșirea de pe autostrada A1, cum a anunțat inițial.

Tânărul în vârstă de 17 ani, aflat în stare gravă, a fost preluat de echipajul de pe elicopterul SMURD, pentru a fi transportat la un spital din Timișoara.

Traficul în zona accidentului a fost blocat pe ambele sensuri de circulație.

UPDATE 2

ISU Arad a anunțat că șase persoane au fost implicate în accident. Un bărbat a decedat, iar patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primire-Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.