Ziarul electronic al arădenilor

Accident între Sântana și Curtici. Doi morți și zece răniți

Două persoane au murit, iar alte zece au fost rănite, într-un accident care a avut loc, joi dimineaţa, între localităţile Sântana și Curtici, între un autocar şi un microbuz.

Accidentul a avut loc în apropierea iintersecţiei cu drumul naţional 79 Arad – Oradea, pe drumul judeţean care leagă oraşele Sântana și Curtici.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Arad, autocarul şi microbuzul s-au ciocnit frontal, traficul rutier pe DJ 792 C, între Curtici şi Sântana fiind blocat pe ambele sensuri.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că accidentul a avut loc după ce şoferul microbuzului a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu autocarul.

Trei din cei zece răniţi în accidentul produs joi dimineaţă în judeţul Arad sunt în stare critică în spital, fiind intubaţi, în timp ce alte şase victime au primit îngrijiri în spital, iar una a refuzat transportul la unitatea medicală, primind îngrijiri la locul accidentului.

Cele două persoane decedate sunt o femeie şi un bărbat, care se aflau pe scaunele din spatele şoferului microbuzului.

În autocarul implicat în accident se afla doar şoferul, iar persoanele rănite şi cele decedate se aflau în microbuzul care îi ducea la serviciu, la o fabrică din zona industrială.

La locul accidentului acţioneaza pentru salvarea victimelor şi transportul acestora la spital un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere a incendiilor şi 3 echipaje ale Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad.

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, în urma accidentului a fost activat planul roşu de intervenţie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.