Ziarul electronic al arădenilor

Accident în Aradul Nou. O femeie și doi copii au fost răniți

O femeie și doi copii au fost răniți într-un accident rutier care a avut loc, duminică dimineața, în municipiul Arad, iar șoferul vinovat a părăsit locul faptei fără încuvințarea polițiștilor, dar a fost identificat și reținut, ulterior, de oamenii legii.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.00, în cartierul Aradul Nou.

Polițiștii au stabilit că un bărbat care conducea un autoturism pe strada Posada, când a ajuns la intersecția cu Calea Timișorii nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea“ și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, pe Calea Timișorii, de un bărbat de 44 de ani, din Timișoara.

„În urma impactului, autoturismul care a încălcat normele legislației rutiere a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Bihor. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei de 30 de ani și a doi minori de 6 și 3 ani, pasageri în cel de-al treilea autoturism implicat în eveniment“, a informat IPJ Arad.

După producerea evenimentului, șoferul vinovat de producerea accidentului a părăsit locul faptei fără încuviințarea polițiștilor in vederea sustragerii de la răspundere penală.

„În urma verificărilor efectuate, la doar trei ore, cel în cauză a fost depistat la locuința sa de pe strada Ficusului. În prezent, conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție“, a mai informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.