Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 2: Accident grav pe DN 7. Trei oameni au murit

accidentTrei persoane au murit, duminică, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, între localitățile arădene Păuliș și Sâmbăteni, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Traficul pe DN 7 se desfășoară cu dificultate în zona accidentului.

UPDATE

Conform primelor informații, doi bărbați și o femeie, aflați în același autoturism, înmatriculat în Suceava, au murit. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13.45. Unul dintre cei care a văzut accidentul a scris pe o rețea de socializare că: „tot necazul se datorează unui Golf 3 roșu care a încercat să depășească un tir și a ieșit prea tare pe contrasens să se asigure dacă vine ceva. Din păcate nu am reușit să iau numărul Golfului roșu care a fugit“.

Polițiștii fac cercetări la locul accidentului.

UPDATE 2

Centrul Infotrafic informează accidentul s-a produs din cauza unui şofer care pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi  a intrat într un copac.

În urma impactului deosebit de violent, trei persoane au decedat, a informat Centrul Infotrafic.

Mașina era condusă de un bărbat de 36 de ani, alături de el fiind mama lui, în vârstă de 67 ani, și tatăl lui, de 76 de ani.

2345

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.