Ziarul electronic al arădenilor

Accident de muncă la Ineu. Administratorul unei firme a murit

Administratorul unei firme din orașul arădean Ineu a murit, joi, după ce mai multe panouri de pal au căzut peste el.

Bărbatul avea 37 de ani și era administratorul unei societăți comerciale din orașul Ineu.

„În cursul zilei de joi, în jurul orei 13.10 a avut loc un eveniment soldat cu deces, victima fiind I.L., în vârstă de 37 de ani, administrator al unei societăți comerciale de construcții din Ineu. Din primele cercetări s-a constatat faptul că accidentul s-a produs în timp ce într-un camion de mare tonaj se încărcau panouri de pal, acestea căzând peste victimă“, a informat Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad.

Conform martorilor, patronul încărca un camion cu panouri din lemn care urma să fie livrate pe şantier. El a folosit un motostivuitor, însă la un moment dat a coborât de pe utilaj şi s-a apropiat de camion pentru a verifica ceva, moment în care câteva panouri s-au răsturnat şi l-au strivit.

Colegii au solicitat sprijin la 112, iar un echipaj medical a ajuns în scurt timp, dar manevrele de resuscitare, aplicate timp de aproape o oră, nu au dat rezultate. Medicii afirmă că leziunile suferite de victimă au fost incompatibile cu viaţa, având organe strivite şi hemoragii interne masive.

„Pentru comunitatea noastră este o pierdere imensă, dincolo de tragedia prin care trece familia. Era un întreprinzător respectat”, a declarat primarul oraşului, Călin Abrudan, care a fost coleg de şcoală cu victima.

Bărbatul se numea Lucian Mircea Ilisie şi avea doi copii minori.

Inspectorii de muncă efectuează verificări pentru elucidarea cauzelor care au dus la producerea evenimentului soldat cu decesul bărbatului în vârstă de 37 de ani.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.