Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe DN 7. Trei persoane au fost rănite

accidentTrei persoane au fost rănite, duminică, într-un accident care a avut loc pe DN 7, în localitatea arădeană Petriș și în care au fost implicate două motociclete și un autotren.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13.30, iar traficul rutier pe drumul național a fost blocat pe ambele sensuri.

Conform primelor informații, motocicletele pe care se aflau cele trei persoane au ajuns pe contrasens, din cauza unor denivelări de pe şosea, şi s-au izbit de un autotren înmatriculat în Bulgaria.

Un bărbat este în stare gravă și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, iar pentru o femeie care se afla cu el pe motocicletă a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD, pentru a fi transportată la spital.

Un alt motociclist, care circula în spatele celor doi, a fost și el rănit în urma impactului cu autotrenul. Acesta a fost diagnosticat cu multiple fracturi și a fost transportat la spital.

„Mai mulţi motociclişti circulau spre Deva, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, din cauza unor denivelări de pe partea carosabilă, doi motociclişti au intrat pe contrasens, unde au intrat în coliziune cu un TIR“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber.

În urma impactului, rezervorul autotrenului a fost avariat, iar motorina s-a scurs pe şosea.

Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul soldat cu trei răniți.

Traficul rutier pe DN 7 a fost blocat în zona accidentului, pe ambele sensuri.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.