Ziarul electronic al arădenilor

Accident cu o barcă pe autostrada Arad-Timișoara

fotoChiar dacă pare incredibil, un şofer care mergea pe autostradă spre Timişoara a izbit în plin o ambarcaţiune.

Nici bărbatului nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat, mai ales că barca era părăsită pe carosabil, pe autostrada Arad-Timișoara.

Poliștii încercă acum să-l găsescă pe proprietarul ambacațiunii, care cel mai probabil, a pierdut-o în timpul transportului, informează B1 TV, care citează opiniatimisoarei.ro.

Tânărul, care se întoarcea de la Arad la Timișoara, a crezut că nu vede bine. Circula atent pe prima bandă a autostrăzii, când la un moment dat, brusc i-a apărut în față o barcă. Atât de uluit a fost șoferul, că nici nu a mai avut timp să reacționeze. A lovit ambarcațiunea în plin, după care a târât-o câțiva metri.

„Dintr-o dată am întâlnit în față o barcă perpendiculară pe drum. Nu am putut să o evit și am intrat în ea în plin. Am avut 139 de kilometri la oră. Barca era pe prima bandă. Știu sigur. Decât să ocolesc, să dau într-un parapet, să pățesc ceva mai grav, am luat în plin barca ce era din plastic. România, numai la români se întâmplă așa ceva”, a declarat șoferul.

Bărbatul a sunat la 112, dar până la sosirea polițiștilor a scos barca în afara carosabilului.

„Am fost sesizați telefonic că la kilometrul 522 s-ar afla o barcă pe autostradă. Ne-am deplasat de urgență și, între timp, am găsit o mașina cu coliziune cu barca respectivă”, a declarat un polițist.

Barca este una de agrement, din plastic dur, cu o lungime de aproximativ doi metri și, cel mai probabil, a fost pierdută de un alt șofer, care nu a ancorat-o suficient de bine.

Polițiștii încearcă acum să-l găsească pe proprietaul bărcii, care riscă și o amendă pentru că pus în pericol siguranța celorlați participanți în trafic.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.