Ziarul electronic al arădenilor

Accesul mașinilor în Via Carmina de pe DN 7, restricționat

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, prin Secția Drumuri Naționale Arad, montează astăzi parapet elastic marginal pe o porțiune de 30 de metri pe DN 7, km 537+900, în zona Vladimirescu Vest, pentru a restricționa intrarea/ieșirea în drumul național.

Accesul rutier la cartierul de locuințe Via Carmina este neamenajat și neautorizat și, de-a lungul timpului, în acest loc au avut loc mai multe accidente rutiere, unele cu victime.

D.R.D.P. Timișoara a solicitat în mai multe rânduri dezvoltatorului imobiliar intrarea în legalitate a accesului rutier în/din DN 7.

În data de 27.04.2018, a avut loc o ședință la sediul Primăriei Vladimirescu, la care au participat reprezentanți din partea D.R.D.P. Timișoara, SDN Arad, IPJ Arad, Comuna Vladimirescu, Consiliul Județean Arad, IMOTRUST S.A., proiectanții IMOTRUST S.A., întâlnire la care s-a impus un termen de 30 de zile pentru reglementarea legală a accesului rutier la în/din DN7, în caz contrar luându-se măsura închiderii accesului neautorizat.

Având în vedere că toate solicitările D.R.D.P. Timișoara către dezvoltatorul imobiliar nu au dus la soluționare, s-a luat măsura închiderii prin montarea de parapet elastic.

Menționăm că accesul autorizat  din cartierul Via Carmina în/din DN7 se poate face pe strada existentă în intravilanul comunei Vladimirescu.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de D.R.D.P. Timișoara. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.