Ziarul electronic al arădenilor

Acces restricționat la Compania de Apă Arad. Cum pot fi plătite facturile, online

Compania de Apă Arad anunță că, având în vedere prevederile art. 2, alin. 4 din Hotărârea nr. 1.130 din 22 octombrie 2021, accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în incinta sediului Companiei, în Uzina de Apă și în Stația de Epurare va fi permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Reamintim!

Biroul Relații Clienți Contracte se va ocupa cu promptitudine de solicitările clienților, care pot fi trimise și electronic, prin email, la următarele adrese:

clienti@caarad.ro

clienti.avize@caarad.ro (documentații branșamente apă/racorduri canal)

contracte@caarad.ro (încheiere/probleme legate de contracte de furnizare apă)

Telefonic există posibilitatea de contact la numarul: 0257.270.843, interior 5 sau 6 – pentru sesizări, reclamații, transmitere index sau interior 7 – pentru încheiere contracte.

Plata facturii se poate face :

Online – pe pagina de internet a Companiei de Apă Arad. Clienții pot accesa: www.caarad.ro iar în colțul dreapta sus vor găsi un link către pagina de plată – PLATA DIRECTA FACTURA.

Pentru a achita online factura de apă și de canalizare, trebuie să fie completate corect următoarele câmpuri: codul de abonat, numărul facturii, adresa de e-mail si numărul de telefon. De asemenea, clienții trebuie să știe că selectarea, respectiv plata facturilor se face în ordinea emiterii acestora.

În cazul în care facturile nu sunt alese în ordinea emiterii, butonul de plată nu va fi activat. După apăsarea butonului de plată, clienții vor fi redirecționați către pagina procesatorului de plăți, unde le vor fi solicitate datele cardului utilizat pentru efectuarea plății.

De asemenea, factura de apă și de canalizare se poate plăti și accesând direct pagina de plată, la adresa:  https://pay.caarad.ro/.

La toate magazinele partenere PAY POINT și Un Doi Centru de plăți

Numerar și card: BCR

ATM – BCR

La aparatele bancare multifuncționale: BCR și Banca Transilvania

Internet Banking : BCR,  Banca Transilvania, Raiffeisen Bank

Direct debit: pentru clienții care au cont bancar deschis la CEC Bank

Ordin de plată: în conturile deschise la BCR, Banca Transilvania, CEC Bank, Raiffeisen Bank, Banca Cooperatistă Mureșul, Trezorerie

Clienții pot opta pentru primirea facturii pe e-mail. Astfel, trebuie să trimită un e-mail la adresa: info.factura@caarad.ro, care să conțină numele și prenumele, codul de client și adresa  de e-mail a abonatului (prin trimiterea acestui e-mail, abonații își exprimă acordul ca adresa lor de e-mail să poată fi folosită de Compania de Apă Arad pentru a le transmite în format electronic factura).

Angajații CAA sunt la dispoziție și la numerele de telefon de la Dispeceratul Apă – Canal:

0257.234.883

0257.281.373

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.