Ziarul electronic al arădenilor

„Acceptă, ajută, iubește“. Fii alături de copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad!

În luna decembrie, Ramona Babiuc – sprijinită de Asociația SINGIDAVA, și-a propus să continue o campanie începută în urmă cu câțiva ani: „Acceptă, Ajută, Iubește”.

În acest an scopul campaniei este de a veni în ajutorul copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad, situat pe str. Căpitan Ignat, nr. 10.

La Centrul Școlar pentru Educație Incluzică Arad învață 220 de copii cu vârste între 3-20 ani, copii speciali și deosebiți, dar care trebuie să lupte zi de zi cu unele deficiențe, precum cele intelectuale, senzoriale (de văz și auz), locomotorii, autism, sindrom down, tulburării de mers, comportament, paralizie cerebrală, HIV.

Campania „Acceptă, Ajută, Iubește” a început pe 6 noiembrie și va continua pe toată perioada lunii decembrie, până pe data de 31.

Cum puteți să îi ajutați pe acești copii deosebiți? Foarte simplu. Cumpărați produse personalizate precum:  semne de carte, pixurii, oglinzi, saci de sport. Ce vom face cu banii adunați? Se va achiziționa un loc de joacă special pentru curtea Centrului!

„Ne dorim ca prin această campanie să reușim să implicăm cât mai multe grădinițe, școli, licee și să promovăm spiritul civic. Comunitatea are nevoie de asemnea legături, de o responsabilizare și o sensibilizare față de semeni. Nu în ultimul rând ne-am dori să reușim o conștientizare mai mare a propriei sănătăți mentale și fizice”, a punctat Ramona Babiuc.

Împreună colaborăm pentru a sprijini și a susține egalitatea de șanse a copiilor cu nevoi speciale în scopul integrării în societate.

Donații se pot face și prin transfer bancar: Asociația SINGIDAVA , cont: RO85RZBR0000060021296668, Raiffeisen Bank.

Informații suplimentare: 0748.072.750.

Comunicat de presă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.