Ziarul electronic al arădenilor

A mai apărut o formațiune politică: Partidul Noua Românie

partidTribunalul Bucureşti a admis cererea de înfiinţare a Partidului Noua Românie (PNR) pe 17 iunie, iar decizia a rămas definitivă şi irevocabilă în 18 august, anunţă fondatorii formaţiunii politice.

Potrivit unui comunicat de presă, Sebastian Popescu, Dan Truţia, Cosmin Grancea şi Cristian Drăghiceanu au decis înfiinţarea PNR pe 25 aprilie, printre priorităţile partidului numărându-se reforma în justiţie, sănătate şi educaţie, creşterea natalităţii, îmbunătăţirea nivelului de trai al românilor, dar şi dezvoltarea infrastructurii.

Pe 1 septembrie va începe o campanie de înscriere de membri în Partidul Noua Românie. Înscrierea se face exclusiv online pe site-ul www.partidulnouaromanie.ro, se menționează în comunicatul de presă.

Preşedintele PNR, Sebastian Popescu, susţine că este „cel mai modern partid din România“ şi că acest proiect politic s-a născut pe „fondul nemulţumirii şi neîncrederii uriaşe a românilor în actuala clasă politică“.

comentarii

2 Comments

 • Tudorascu Gabriel

  Ma numesc Tudorascu Gabriel si am fost membru PNR CONSTANTA am fost pacalit de Sebastian Popescu sa donez pt a face campanie la locale Cta, si am donat 2000 lei dupa care mi a zis ca nu suntem pregatiti, o mare parte din membri cta ne am retras

  • Mihai Ciubotaru

   Ai intrebat PNR unde au ajuns banii tai? Eu am intrebat mai intai daca PNR candideaza local. Am primit raspunsul corect asa ca am platit cotizatia pe 12 luni.
   Constanta mai are filiala PNR acum fiindca ai plecat? Nu uita ca poti oricand sa te intorci. Chiar ai fi apreciat daca ai fi inteles.
   Te-ai gandit ca poate ai gresit? Romanii mereu cauta un motiv pentru care fac o prostie. FOARTE RAR un roman accepta ca a gresit! Nu mai suntem un popor daco-roman! Am devenit balcanici slabi si moi!
   Daca toti abandonati atat de repede atunci bine ca ati abandonat. Nu e nevoie de oameni usor de influentat.
   Eu am sa accept 2-3 greseli ale PNR si apoi ma voi gandi cu atentie la abandon!
   Pana acum in viata mea regula “Un sut in fund genereaza un pas inainte” a functionat asa ca mereu ma gandesc, printre altele, la posibilitatea asta!
   Succes la analiza ta fata de tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.