Ziarul electronic al arădenilor

A început școala și la Penitenciarul Arad

Marți, 10 septembrie, Penitenciarul Arad a marcat, în mod festiv, deschiderea anului şcolar 2019 – 2020, la sediul instituţiei.

La invitația subcomisarului de poliție penitenciară dr. Dan Halchin, directorul Penitenciarului Arad, la festivitatea de deschidere a noului an școlar au participat profesorul Ovidiu Toderici, inspector pentru învățământul special din cadrul I.S.J. Arad, profesor Florentina Cirin, director al Liceului Special „Sfânta Maria” Arad, personalul didactic ce va asigura instruirea şcolară a persoanelor condamnate, personalul Serviciului de Reintegrare Socială din cadrul instituției, precum si persoanele condamnate înscrise la cursurile şcolare (clasele I – X), în anul şcolar 2019 – 2020.

Educaţia persoanelor private de libertate reprezintă o prioritate pentru administraţia Penitenciarului Arad, fiind o etapă esențială în procesul de pregătire a acestora pentru revenirea în comunitate şi sporirea şanselor de reintegrare socială.

Astfel, pentru buna desfăşurare a activităţilor şcolare au fost pregătite corespunzător toate spaţiile necesare desfășurării în bune condiții a procesului de învățământ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Penitenciarul Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.