Ziarul electronic al arădenilor

A început competiția internă pentru desemnarea candidaților USR pentru PE

USR Arad găzduiește prima dezbatere din cadrul competiției interne pentru desemnarea candidaților partidului pe lista pentru Parlamentul European.

Uniunea reprezintă singurul partid din România care își va alege reprezentanții în urma unei campanii transparente, deschisă publicului și prin votul tuturor membrilor săi.

România are nevoie să fie reprezentată în forul legislativ european de persoane calificate, capabile să comunice cu elita politică europeană, să susțină proiecte naționale și să lupte pentru interesele românilor. Din păcate, corpul parlamentarilor europeni ai țării noastre este, cu mici excepții, compus din rude și apropiați servili ai liderilor partidelor tradiționale din România, incapabili să reprezinte interesele naționale și care mai degrabă fac un deserviciu de imagine poporului român.

Pentru a ieși din această paradigmă păguboasă pentru noi toți, USR a demarat un proces transparent de selecție a propriilor candidați, bazat pe competența acestora, pe ceea ce au dovedit că pot să facă în carierele lor profesionale, pe programele proprii asumate, prin care să reprezinte în mod curajos și eficient România. Pe toți acești candidați veți avea ocazia să îi cunoașteți, înainte de a fi desemnați.

Orice membru USR a avut șansa de a se înscrie în competiție, prin depunerea online a unui dosar de candidat. După validarea acestora (cu toții au fost validați, nefiind descoperite probleme de integritate), pentru două luni vom fi în campanie internă deschisă publicului, urmând ca pozițiile pe lista de candidați să fie determinate la final, prin votul întregului partid.

Pentru că transparența este una dintre condițiile unei campanii de succes, candidații au ocazia să se prezinte atât în fața colegilor cât și în fața celor care sunt interesați din afara partidului. Îi invităm pe această cale pe toți cei care doresc să-i întâlnească pe Cristian Ghinea, Radu Mihaiu, Iulian Lorincz și Alexandru Vărzaru, să participe la evenimentul de joi, 11.10.2018, la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4, de la ora 18:30.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.