Ziarul electronic al arădenilor

A început campania „3,5 la sută pentru UTA”!

Conducerea FC UTA Arad a anunțat demararea campaniei pentru direcționarea către club a procentului din impozitul anual datorat bugetului de stat.

„Începând de joi, puteți direcționa procentul de 3,5% din impozitul anual pe venit către UTA. Procedura este simplă – formularul 230, gata completat cu datele clubului, poate fi descărcat direct de aici, de pe www.uta-arad.ro, iar dumneavoastră vă rămâne să completați cu datele personale rubrica I, «Date de identificare a contribuabilului», plus semnătura, în rubrica «Semnătura contribuabilului“ din secțiunea III

Cea mai simplă modalitate de transmitere a formularelor este on-line, la adresa club@uta-arad.ro.

Există și varianta trimiterii prin poștă, la adresa Calea Victoriei nr. 20, cod poștal 310158,  Arad, județul Arad, dar și a predării personale, la aceeași adresă, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00.

Important, redirecționarea poate fi făcută pentru doi ani, caz în care ANAF va efectua automat redirecționarea procentului și anul viitor. Termenul limită este 1 mai 2021

Bătrâna Doamnă vă mulțumește pentru susținere! Împreună cu voi, suntem și mai puternici!“, este mesajul transmis de clubul UTA Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.