Ziarul electronic al arădenilor

A fost sfințită pictura refăcută a Bisericii Ortodoxe din Ineu

La Ineu au fost astăzi sfințite pictura refăcută a bisericii și lucrările de renovare a bisericii ortodoxe.

Lucrările au fost cofinanțate de Consiliul Județean Arad, iar la eveniment a participat și președintele Consiliului, Iustin Cionca, alături de primarul orașului, Călin Abrudan.

Cu această ocazie, au fost prezenți în oraș Mitropolitul Banatului, IPS Ioan Sălăjan, IPS Timotei Seviciu, Arhiepiscop al Aradului și PS Emilian Crișanul, vicar al Eparhiei Aradului.

După oficierea sfintei liturghii și după binecuvântarea lucrărilor, au mers împreună la secția de votare și și-au exprimat votul.

„Este un moment important, și din punct de vedere spiritual, dar și al contextului acestei zile de vot. Am încredere că exemplul de civism al Mitropolitului, al Înalt Preasfințitului și al Prea Sfinției sale va fi urmat de foarte mulți enoriași, care vor înțelege cât este de important să fie implicați, activi, să participe la vot și să contribuie la alegerea președintelui pe care și-l doresc”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Iustin Cionca a votat în această dimineață, alături de soția sa, în orașul Pecica.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.