Ziarul electronic al arădenilor

A fost reluată asfaltarea la Cuied. Cionca a trimis în control toată conducerea Direcției Tehnice

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a trimis astăzi în control la Cuied întreaga echipă de conducere a Direcției Tehnice și de Investiții din cadrul Consiliului Județean, pentru a supraveghea turnarea asfaltului pe șantierul drumului județean Pâncota – Târnova – Buteni.

Săptămâna trecută, Iustin Cionca a dispus oprirea lucrărilor de asfaltare, pentru că lucrarea nu a fost corespunzătoare calitativ. Au fost verificate calitatea compoziției asfaltului și pregătirea asfaltării. Președintele Iustin Cionca a solicitat firmei care execută lucrarea să aducă și noi utilaje pe șantier.

„Astăzi a fost reluată asfaltarea și vrem să ne asigurăm că nu va exista nicio problemă. De asta am trimis pe teren toată conducerea Direcției Tehnice și de Investiții. Verificăm fiecare șantier. Vrem lucrări de calitate, nu carpel. Nu vrem poze care să dea bine pe Facebook o zi, ci șosele bune, rezistente, făcute cum trebuie”, a declarat Iustin Cionca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.