Ziarul electronic al arădenilor

A fost prins cel care a omorât o arădeancă la Alba Iulia

albaPolițiștii l-au reținut pe cel care a ucis, în urmă cu câteva zile, o arădeancă de 23 de ani, într-un apartament din Alba Iulia, autorul faptei fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Autorul crimei, un tânăr în vârstă de 26 ani, din Alba Iulia, a fost reținut, sâmbătă, în timpul unor percheziții domiciliare efectuate în cauză.

Conform anchetatorilor, „în sarcina acestuia s-a reţinut că, în noaptea de 2 spre 3 februarie 2016, P.M.R. a contactat-o telefonic pe Alina Bianca Tănăsie şi a stabilit cu aceasta o întâlnire la apartamentul unde tânăra locuia fără forme legale.

„Fără a avea un motiv întemeiat, P.M.R a luat din bucătărie un cuţit şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri în zona gâtului, cauzându-i leziuni corporale grave, care au condus la deces. După comiterea faptei de omor, P.M.R. a sustras din apartamentul victimei trei telefoane mobile, o tabletă, cuţitul folosit la agresiune şi alte bunuri“, au menționat anchetatorii.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a cerut instanței arestarea preventivă a lui Pandelea Mihai Răzvan (foto), pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Alba a admis cererea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă a lui tânărului de 26 de ani pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în acest caz, au informat polițiștii din Alba Iulia.

Conform presei din Alba Iulia, Mihai Răzvan Pandelea s-a căsătorit anul trecut și lucrează la Star Transmission (STC) Sebeș, la Departamentul IT.

„Prietenii îl știu de om bun, nu este agresiv, dar când bea are tendința de a reacționa urât. Se pare că tânărul ar fi apelat la serviciile Mirei și din cauza unor probleme în familie“, scriu ziariștii din Alba Iulia.

CITITI SI: Tânără din Arad, găsită moartă la Alba Iulia

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.