Ziarul electronic al arădenilor

A doua rectificare bugetară pe 2019. Cum vor fi împărțiți banii

Zilele acestea se lucrează la proiectul de rectificare a bugetului Municipiului Arad, proiect ce va fi supus aprobării Consiliului local în ședința de miercuri, 11 septembrie. 

A fost propusă o suplimentare a bugetului local, între altele, cu următoarele sume: 2 milioane lei pentru cofinanțări la fondurile europene, 6 milioane lei pentru gratuități la transport oferite elevilor și pensionarilor, alte 3,3 milioane lei pentru lucrări de reparații  și întreținere, 100 mii lei pentru organizarea Festivalului de Teatrul clasic.

Capitolul Invăţământ va fi suplimentat cu 200.000 lei, bugetul Gospodăririi Comunale va primi 200.000 lei, iar 50.000 lei vor fi destinaţi Bugetării Participative.

 „Am dat drumul documentelor de rectificare bugetară care se vor regăsi pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri. Am gândit această rectificare pentru bunul mers al lucrărilor în curs și viitoare, în folosul arădenilor”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Aceasta este cea de a doua rectificare bugetară din acest an, primul proiect fiind supus votului pe 1 august 2019.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.