Ziarul electronic al arădenilor

A condus băut, fără permis şi a avariat două autoturisme

ALLUn bărbat din localitatea arădeană Răpsig a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a furat un autoturism de la un consătean, a condus sub influența alcoolului aproximativ doi kilometri, a avariat un autoturism parcat pe marginea drumului, iar apoi a intrat cu mașina furată într-un șanț, unde a abandonat-o.

Bărbatul a fost depistat de poliţiştii de la Postul de Poliţie Bocsig, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 7/8 martie, a sustras un autoturism Ford, din faţa unui imobil din Răpsig.

Răpsiganul a condus autoturismul pe o distanţă de aproximativ doi km, pe DJ 792/D, Răpsig – Sebiș, iar apoi l-a abandonat, după ce a intrat cu acesta în șanț, avariindu-l.

„Bărbatul a părăsit locul evenimentului rutier, fiind depistat de poliţişti, la domiciliu, iar la testarea cu aparatul etilotest, acesta avea o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool aer expirat. În cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere şi că, în aceeaşi noapte, în timpul deplasării prin satul Răpsig, a mai avariat un autoturism parcat pe marginea șoselei“, se menționează într-un comunicat de presă remis, luni, de IPJ Arad.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile sub aspectul   săvârșirii infracțiunilor de furt și conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a poseda permis de conducere şi având alcoolemie peste limita legală prevăzută.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.