Ziarul electronic al arădenilor

901 persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în județul Arad. 202 sunt internate în spital, iar 30 au decedat

Luni dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 901 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 385 sunt vindecate, 202 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 284 sunt la domiciliu şi externate, iar 30 sunt decedate.

De asemenea, în carantină se află 942 persoane iar 202 de persoane sunt în izolare.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, pe durata stării de alertă, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului continuă să desfășoare, în sistem integrat, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, zone de agrement și cluburi în aer liber.

În cadrul activităților desfășurate duminică, 23 august, luni dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 45 de obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 764 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 540 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 26 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

A fost înregistrat un apel la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală, în speță pentru semnalarea unui caz de nerespectare a măsurilor de protecție individuală în cazul unor persoane fizice.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, ambele pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (avertismente).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.