Ziarul electronic al arădenilor

803 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în județul Arad. 214 sunt internate în spital, iar 27 sunt decedate

Joi dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 803 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 385 sunt vindecate, 214 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 177 sunt la domiciliu şi externate, iar 27 sunt decedate.

De asemenea, în carantină se află 836 persoane iar 214 de persoane sunt în izolare.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, pe durata stării de alertă, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului continuă să desfășoare, în sistem integrat, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, zone de agrement și cluburi în aer liber.

În cadrul activităților desfășurate miercuri, 19 august, joi dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 27 de obiective/locații.

De asemenea, au fost verificate și 173 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 574 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 19 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 2.500 lei).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.