Ziarul electronic al arădenilor

776 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în județul Arad. 224 sunt internate în spital, iar 27 au murit

Miercuri dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 776 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 366 sunt vindecate, 224 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 159 sunt la domiciliu şi externate, iar 27 sunt decedate.

De asemenea, în carantină se află 799 persoane iar 224 de persoane sunt în izolare.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, pe durata stării de alertă, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului continuă să desfășoare, în sistem integrat, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, zone de agrement și cluburi în aer liber.

În cadrul activităților desfășurate marți, 18 august, până miercuri dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 26 de obiective/locații.

De asemenea, au fost verificate și 7 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 531 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 19 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

A fost înregistrat un apel la linia Telverde 0800800165, pentru semnalarea unui caz de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală de către persoane fizice.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, ambele pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (avertismente).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.