Ziarul electronic al arădenilor

77 de misiuni în 24 de ore, executate de subunitățile ISU Arad

În ultimele 24 ore, subunitățile ISU Arad au desfășurat 77 misiuni. Din cele 77 misiuni, 71 au fost misiuni de intervenție, iar 6 de prevenire.

S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 4 incendii dintre care 2 vegetație uscată și 2 anexe gospodărești.

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit, miercuri, în municipiul Arad și în localitatea Ghioroc pentru stingerea unor incendii la anexele unor locuințe.

În ambele cazuri, incendiile se manifestau violent și generalizat cu posibilitatea de extindere la imobilul de locuit și doar intervenția rapidă și profesionalismul pompierilor au salvat casele.

În incendii au ars bunurilor aflate în cele două anexe.

Cauza probabilă a incendiilor în ambele cazuri „scurt-circuit electric“.

Echipajele alocate pentru transportul pacienților confirmați cu noul coronavirus au efectuat 25 misiuni de transport către cele 3 spitale, Ineu, Grădiște și Expo.

Ca urmare a misiunilor de transport, la cele două puncte de decontaminarea din Arad și Ineu au fost executate 14 operațiuni de decontaminarea ale personalului și tehnicii de intervenție

În urma unui accident rutier în localitatea Ineu, un echipaj de intervenție, format din 4 pompieri și o autospecială de stingere cu apă și spumă a asigurat zona în vederea evitării producerii altor situații de urgență.

Cele 9 echipaje SMURD, o terapie intensivă mobilă și 8 echipaje de prim-ajutor au intervenit pentru acordarea asistenței medicale de urgență în 27 de cazuri.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.