Ziarul electronic al arădenilor

680 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în județul Arad. 204 sunt internate în spital, iar 24 au murit

Sâmbătă dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 680 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 285 sunt vindecate, 204 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 167 sunt la domiciliu şi externate, iar 24 sunt decedate.

De asemenea, în carantină se află 1.087 persoane, iar 204 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate vineri, 14 august, până sâmbătă dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 32 de obiective/locații.

De asemenea, au fost verificate și 167 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 515 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 22 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

A fost înregistrat un apel la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea unor cazuri de nerespectare a măsurilor de protecţie individuală, reclamându-se participarea unor persoane fizice la activităţi pentru care au fost instituite interdicţii/restricţii.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 1.000 lei).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.