Ziarul electronic al arădenilor

6.000 de bilete s-au pus deja în vânzare pentru meciul demonstrativ dintre „Generația de Aur“ și „Legendele Barcelonei“

Pentru iubitorii fotbalului din intreaga lume, inceputul acestei veri este marcat, de Turneul Final al Campionatului Mondial, ce urmeaza sa se desfasoare in perioada 14 iunie – 15 iulie.

Debutul competitiei coincide, in tara noastra, cu „Sports Festival“, o serie intreaga de evenimente, ce vor avea loc intre 14 si 17 iunie, la Cluj, avand ca scop principal cresterea numarului de practicanti ai sportului, in special in randul copiilor si cel al tinerilor.

Nu doar fotbalul, tenisul, baschetul sau handbalul urmeaza sa fie promovate, ci si sporturi mai putin populare, cum este cazul tenisului de masa, voleiului de plaja, golfului sau cel al oinei.

Cel mai interesant eveniment programat in cadrul festivalului va fi, fara indoiala, meciul de fotbal ce urmeaza sa il sustina „Generatia de aur“ a fotbalului romanesc, in compania „Legendelor Barcelonei“.

Fost capitan al generatiei ‘90, dar si al Barcelonei, Gica Popescu a jucat un rol important in organizarea acestei partide demonstrative, acesta declarandu-se extrem de incantat de aceasta oportunitate:

„Vin din nou la Cluj cu invidie pozitiva fata de orasul dvs. pentru ca din nou aveti ocazia sa va ridicati la un anumit nivel de organizare a evenimentelor sportive.

Am fost foarte bucuros cand mi s-a propus sa facem acest eveniment. I-am sunat instant pe cei de la Barcelona si le-am propus sa facem un eveniment in tara noastra. Eu fac parte si din echipa Legendelor Barcelonei, cu care jucam 6-8 evenimente pe an. Cred ca este un moment important pentru iubitorii de fotbal din tara noastra sa vada din nou la lucru Generatia de Aur, care a adus cea mai buna performanta la nivel de echipa nationala in fotbalul romanesc”.

Din „Generatia de Aur“ au mai facut parte, alaturi de Gica Popescu, Gheorghe Hagi (patron si antrenor la FC Viitorul Constanta), Ioan Ovidiu Sabau (manager al ,,U’’ Cluj), Ilie Dumitrescu (ambasador al casei de pariuri online Unibet), Dan Petrescu (antrenorul lui CFR Cluj), Ionut Lupescu (candidat la sefia FRF), Adrian Ilie, Florin Raducioiu, Prodan, Belodedici, Viorel Moldovan, Bogdan Stelea sau Florin Prunea.

„Baciul“ va imbraca tricoul Romaniei doar pentru o repriza, urmand ca in cea de-a doua parte sa evouleze pentru „Barca Legends“, alaturi foste glorii ale catalanilor, cum ar fi Ronaldinho, Rivaldo, Kluivert, Simao, Stoichkov sau chiar Puyol.

Partida este programata sambata, 16 iunie, la ora 18:00, iar un bilet costa intre 25 ron si 500 ron (VIP). In acest moment sunt deja puse in vanzare 6.000 de bilete, acestea putand fi procurate de pe site-ul sportsfestival.com.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.