Ziarul electronic al arădenilor

400 de locuri scoase la concurs în instituțiile de învățământ ale Jandarmeriei Române

În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere pentru tinerii care doresc să se alăture echipei Jandarmeriei.

Cei care doresc să devină jandarmi pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, fiind disponibile în total 400 de locuri.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie – 28 februarie, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la admitere se găsesc pe următoarele site-uri:

Ministerul Afacerilor Interne:

https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/

Școala Militară de Subofițeri „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani:

http://www.scoaladragasani.ro/

Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” Fălticeni:

https://www.jandarmeriafalticeni.ro/.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.