Ziarul electronic al arădenilor

327 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în Arad. 180 sunt internate în spital, iar 4 au decedat

Vineri dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 327 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 180 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, 143 sunt la domiciliu sau externate, iar patru sunt decedate.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, pe durata stării de alertă, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului continuă să desfășoare, în sistem integrat, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, zone de agrement și cluburi în aer liber.

În cadrul activităților desfășurate joi, 30 iulie, până vineri dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 12 de obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 264 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 136 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de 8 societăți comerciale sau persoane fizice autorizate.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea unor cazuri de nerespectare a măsurilor de protecție sanitară sau individuală.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (avertismente).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.