Ziarul electronic al arădenilor

28 de mașini staționate neregulamentar, ridicate de pe domeniul public

Acțiunile de ridicare a autovehiculelor staționate neregulamentar pe domeniul public întreprinse de polițiștii locali cu atribuții de circulație pe drumurile publice în intervalul de timp 18 septembrie – 1 octombrie 2019 au avut drept efect plasarea în depozitul operatorului autorizat a 28 de autoturisme.

Cele mai multe au fost ridicate din centrul orașului și din cartierul Micălaca, preponderent în zona Pieței „Mihai Viteazul“ și pe  străzile  Aviator Ioan Sava și Păstorului.

Precizăm, totodată, că la doar două week-end-uri distanță de momentul implementării deciziei de scoatere în teren a autoutilitarelor de ridicare sâmbăta și duminica se înregistrează deja soluționarea a 16 astfel de cazuri în zilele de repaus săptămânal.

În perioada următoare, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice și Parcări se vor concentra asupra zonelor din proximitatea lucrărilor la partea carosabilă, unde parcarea neregulamentară poate compromite eforturile depuse pentru utilizarea la maxim a benzilor de circulație disponibile.

De asemenea, vor fi avute în vedere situațiile de blocare a căilor de acces către ghenele de gunoi și stațiile taxi.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.