Ziarul electronic al arădenilor

274 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în Arad. 177 sunt internate în spital

Miercuri dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 274 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 177 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 93 sunt la domiciliu sau externate iar două sunt decedate.

În cadrul activităților de desfășurate marți, 28 iulie, până miercuri dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 18 obiective/locații.

De asemenea, au fost verificate și 946 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 141 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de 20 societăți comerciale sau PFA.

 Nu au fost înregistrate  apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea unor cazuri de nerespectare a masurilor de protecție sanitară sau individuală.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, din care 15 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 1.750 lei), respectiv 12 aplicate unor persoane fizice pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții (valoare totală amenzi 750 lei).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.