Ziarul electronic al arădenilor

252 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în Arad. 168 sunt internate în spital

Marți dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 252 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 168 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 80 sunt la domiciliu sau externate iar două sunt decedate.

În cadrul activităților desfășurate luni, 27 iulie, până marți dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 12 obiective/locații.

De asemenea, au fost verificate și 370 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 133 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de 7 societăți comerciale sau PFA.

Au fost înregistrate 2 apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea unor cazuri de nerespectare a masurilor de protecție sanitară sau individuală.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 2.000 lei).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.