Ziarul electronic al arădenilor

25 octombrie – Ziua Armatei României. Activități organizate de Garnizoana Arad

25 octombrie este sărbătoarea de cinstire a tuturor ostaşilor prin a căror luptă dreaptă a fost eliberată glia străbună, momentul de împlinire a bucuriilor tuturor înaintaşilor.

Ca în fiecare an, Garnizoana Arad organizează activităţi menite să amintească lupta şi jertfa Armatei Române, astfel:

25 octombrie – la Monumentul Eroilor de la Păuliș, lângă localitatea Păuliș din județul Arad, între orele 0830 – 0930 se va desfăşura ceremonialul militar şi religios cu depuneri de coroane şi jerbe de flori, urmat de defilarea detașamentului de militari din cadrul Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu Golescu” din Arad.

25 octombrie – la Monumentul Ostaşului Român, în Piaţa „Avram Iancu“ din Arad, între orele 11.00 – 12.00 se va desfăşura ceremonialul de sfințire a drapelului de luptă al Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu Golescu” și ceremonialul militar şi religios cu depuneri de coroane şi jerbe de flori, urmat de defilarea detașamentului de militari din cadrul Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu Golescu” din Arad.

25 octombrie – Retragerea cu torțe a militarilor Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu Golescu” pe itinerarul: Platoul din fața Palatului Administrativ – B-dul Revoluției (sensul de mers Podgoria – Teatrul Ioan Slavici) – P-ța Avram Iancu – Str. Nicolae Bălcescu – Podul Decebal – Cetate, între orele 1900 – 2000.

Îi aşteptăm cu drag pe toţi veteranii de război, cadrele militare în rezervă şi retragere precum şi pe toţi cei ce doresc să fie alături de noi la acest ceas aniversar.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Batalionul 191 Infanterie ,,Colonel Radu Golescu”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.