Ziarul electronic al arădenilor

2.453 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în județul Arad. 228 sunt internate în spital, iar 97 au decedat

Sâmbătă dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 2.453 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1.618 sunt vindecate, 228 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 510 sunt la domiciliu şi externate, iar 97 sunt decedate.

De asemenea, în carantină se află 772 persoane iar 228 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate vineri, 9 octombrie, la nivelul județului Arad au fost verificate 240 obiective/locații, 283 mijloace de transport în comun și 158 societăți comerciale sau persoane fizice autorizate. În contextul verificărilor au fost legitimate 907 persoane.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor, au fost aplicate 72 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 14.500 lei).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.