Ziarul electronic al arădenilor

2.108 persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în județul Arad. 215 sunt internate în spital, iar 86 au decedat

Sâmbătă dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 2.108 persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1.429 sunt vindecate, 215 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 378 sunt la domiciliu şi externate, iar 86 sunt decedate.

De asemenea, în carantină se află 677 persoane iar 215 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate vineri, 2 octombrie, la nivelul județului Arad au fost verificate 54 obiective/locații, 345 mijloace de transport în comun și 133 societăți comerciale sau persoane fizice autorizate. În contextul verificărilor au fost legitimate 490 persoane.

A fost înregistrat un apel la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în cazul unor persoane fizice.

În urma tuturor verificărilor, au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 26.750 lei).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.