Ziarul electronic al arădenilor

19 migranți depistați de polițiști, în municipiul Arad

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat luni, 11 ianuarie 2021, pe raza municipiului, 19 persoane de origine afgană și pakistaneză.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că cele 19 persoane nu aveau documente de ședere pe teritoriul României și ar fi trecut fraudulos frontiera din Serbia, spre România, în urmă cu 2 zile.

S-au întocmit acte de depistare și constatare, persoanele fiind predate Punctului de trecere a frontierei Turnu.

Tot luni, polițiștii Biroului de Ordine Publică, în urma unei sesizări, au depistat, pe strada 6 Vânători, 5 bărbați de origine afgană și pakistaneză în vagonul unui autocamion care descărca marfă la sediul unei firme.

Doi dintre aceștia nu aveau documente de ședere pe teritoriul României și ar fi trecut fraudulos frontiera din Serbia spre România, în urmă cu 4 zile.

S-au întocmit acte de depistare și constatare, iar cele 2 persoane au fost predate Punctului de trecere a frontierei Turnu.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.