Ziarul electronic al arădenilor

176 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în Arad. 102 sunt internate în spital

Sâmbătă dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 176 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 102 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 72 sunt la domiciliu sau externate.

În cadrul activităților desfășurate de vineri, până sâmbătă dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 122 obiective/locații.

De asemenea, au fost verificate și 514 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 144 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de 49 societăți comerciale sau PFA.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a masurilor de protecție sanitară sau individuală.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, din  care 8 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 5.000 lei), respectiv 5 aplicate persoanelor fizice pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituție interdicții/restrictii (valoare totală amenzi 1.250 lei).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.