Ziarul electronic al arădenilor

134 de persoane, internate în secțiile COVID de la Spitalul Județean Arad

Luni dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 218 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 134 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 82 sunt la domiciliu sau externate.

În cadrul activităților desfășurate duminică, 26 iulie, până luni dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 144 obiective/locații.

De asemenea, au fost verificate și 357 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 176 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de 202 societăți comerciale sau PFA.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a masurilor de protecție sanitară sau individuală.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 1.500 lei).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.