Ziarul electronic al arădenilor

125 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în județul Arad. 56 sunt internate în spital

Miercuri dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 125 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 56 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 63 sunt la domiciliu, iar patru sunt externate.

În cadrul activităților desfășurate marți, 21 iulie, până miercuri dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 7  obiective/locații.

De asemenea, au fost verificate și 338 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 63 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de trei societăți comerciale sau PFA.

A fost înregistrat un apel la linia Tel Verde pentru semnalarea nerespectării măsurilor de protecție individuală de către persoane fizice.

În urma tuturor verificărilor a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 2.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.