Ziarul electronic al arădenilor

1.905 persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în județul Arad. 215 sunt internate în spital, iar 85 au decedat

Luni dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 1.905 persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1.276 sunt vindecate, 215 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 329 sunt la domiciliu şi externate, iar 85 sunt decedate.

De asemenea, în carantină se află 684 persoane iar 215 de persoane sunt în izolare.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, pe durata stării de alertă, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului continuă să desfășoare, în sistem integrat, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, zone de agrement și cluburi în aer liber.

În cadrul activităților desfășurate duminică, 27 septembrie, până luni dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 4 obiective/locații şi 737 mijloace de transport în comun. În contextul verificărilor au fost legitimate 273 persoane.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor, nu au fost aplicate sancțiuni.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Judeșului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.