Ziarul electronic al arădenilor

1.897 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în județul Arad. 214 sunt internate în spital, iar 83 au decedat

Duminică dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 1.897 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1.276 sunt vindecate, 214 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 324 sunt la domiciliu şi externate, iar 83 sunt decedate.

De asemenea, în carantină se află 684 persoane iar 214 de persoane sunt în izolare.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, pe durata stării de alertă, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului continuă să desfășoare, în sistem integrat, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, zone de agrement și cluburi în aer liber.

În cadrul activităților desfășurate sâmbătă, 26 septembrie, până duminică dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 12 obiective/locații, 185 mijloace de transport în comun și 5 societăți comerciale/persoane fizice autorizate. În contextul verificărilor au fost legitimate 393 persoane.

A fost înregistrat un apel la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală, respectiv pentru semnalarea unui caz de nerespectare a măsurilor de protecție individuală în cazul unor persoane fizice.

În urma tuturor verificărilor, nu au fost aplicate sancțiuni.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.