Ziarul electronic al arădenilor

1.825 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în județul Arad. 188 sunt internate în spital, iar 80 au decedat

Vineri dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 1.825 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1.276 sunt vindecate, 188 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 281 sunt la domiciliu şi externate, iar 80 sunt decedate.

De asemenea, în carantină se află 805 persoane, iar 188 de persoane sunt în izolare.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, pe durata stării de alertă, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului continuă să desfășoare, în sistem integrat, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, zone de agrement și cluburi în aer liber.

În cadrul activităților desfășurate joi, 24 septembrie, până vineri dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 29 obiective/locații, 368 mijloace de transport în comun și 17 societăți comerciale/persoane fizice autorizate. În contextul verificărilor au fost legitimate 377 persoane.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (avertismente).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.