Ziarul electronic al arădenilor

1.500 de carnete de muncă, neridicate de la Casa Judeţeană de Pensii Arad

Anunţăm contribuabilii că la Casa Judeţeană de Pensii Arad sunt depozitate un număr 1.500 carnete de muncă neridicate de către titulari.

Carnetele de muncă aparţin unor persoane care au fost asigurate în sistemul public de pensii pe bază de declaraţie sau contract de asigurare socială, precum şi ale altor persoane care au depus carnetele de muncă pentru prelucrarea şi scanarea datelor referitoare la perioadele de stagiu de cotizare realizat în sistemul public de pensii anterior datei de 1 aprilie 2001.

Tabelul nominal cu titularii carnetelor de muncă aflate la Casa Judeţeană de Pensii este publicat pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Arad, www.cjpensiiarad.ro.

Invităm persoanele care nu şi-au ridicat carnetul de muncă să se prezinte la sediul Casei Judeţene de Pensii Arad, str. Voluntarilor, nr. 2A, camera 9, cu actul de identitate pentru ridicarea carnetului de muncă.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257210120 sau la adresa de email: contributii.arad@cnpp.ro.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Casa de Pensii Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.