Ziarul electronic al arădenilor

1.104 persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, în județul Arad. 211 sunt internate în spital, iar 52 au decedat

Luni dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 1.104 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 525 sunt vindecate, 211 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 316 sunt la domiciliu şi externate, iar 52 sunt decedate.

De asemenea, în carantină se află 994 persoane, iar 211 de persoane sunt în izolare.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, pe durata stării de alertă, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului continuă să desfășoare, în sistem integrat, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, zone de agrement și cluburi în aer liber.

În cadrul activităților desfășurate duminică, 30 august, până luni dimineață, la nivelul județului Arad au fost verificate 12 de obiective/locații, 352 mijloace de transport în comun și 12 societăți comerciale. În contextul verificărilor au fost legitimate 508 persoane.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor nu au fost aplicate sancțiuni.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.