Ziua taximetristului arădean a ajuns la cea de-a VII-a ediție

Publicat de actualitati-arad in 30 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaDe șapte ani de zile, taximetriștii arădeni se pot bucura de o zi de sărbătoare numai a lor.

Astfel, „Ziua taximetristului arădean”, un eveniment organizat de Lucian Riviș Tipei, împreună cu Geanina Pistru și Camera Taximetriștilor din Arad, a ajuns în 2015 la cea de-a VII-a ediție și va avea loc joi, 1 octombrie 2015.

„Acum șapte ani, când am inițiat această sărbătoare, m-am gândit că taximetriștii arădeni merită să aibă parte de o sărbătoare a lor. Acest domeniu, al taximetriei, este unul de care cred că toți am avut, avem sau vom avea nevoie la un moment dat. Mă bucur foarte mult că am reușit să organizăm an de an acest eveniment și că în timp a devenit o tradiție pentru taximetriștii arădeni”, a declarat Lucian Riviș Tipei.

„Înainte de toate, aș vrea să menționez că acest eveniment nu este politizat și nu are vreo legătură cu niciun partid politic, chiar dacă este organizat de domnul Tipei și chiar dacă în fiecare an mă implic și eu în organizarea lui. Este un eveniment dedicat exclusiv taximetriștilor arădeni, pentru că acești oameni, care înseamnă mult pentru viața arădenilor, chiar merită să aibă parte de o zi a lor. Mă bucur că pot fi parte din organizarea acestuia și sper ca și în acest an să iasă totul cel puțin la fel de frumos ca în edițiile anterioare”, a declarat Geanina Pistru.

„Eu aș vrea, în numele meu și al colegilor mei de breaslă, să mulțumesc tuturor celor implicați pentru că sunt alături de noi de fiecare dată când avem nevoie de o mână de ajutor. Totodată, le mulțumim acestora pentru organizarea acestui eveniment și transformarea lui într-o tradiție a taximetriștilor arădeni. Sunt sigur că și cea de-a șaptea ediție a acestui eveniment va fi cel puțin la fel de reușită precum au fost primele șase”, a declarat Daniel Tomuța, președintele Camerei Taximetriștilor din Arad.

În acest an, în cadrul evenimentului, vor avea loc un campionat de fotbal și unul de tenis de masă între taximetriști ce vor reprezenta toate firmele de taxi din Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Lucian Riviș Tipei. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare