„Ziua Ștafetei“ la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad

Publicat de actualitati-arad in 21 Nov, 2016 | Parerea ta

stafeta2Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copiilor, poliţiştii arădeni au organizat împreună cu Fundația Terre des Hommes, evenimentul „Ziua Ștafetei”.

Ziua Ștafetei  este o campanie-eveniment, inițiată de către Fundația Terre des homes și implementată la nivel național, în cadrul căreia adulții predau ștafeta propriilor meserii unor copii și tineri dornici să le învețe. Sub umbrela campaniei naționale, 16 elevi din cadrul Liceului Adam Muller Guttenbrunn din Arad, au fost sprijiniți de polițiști să-și afirme aspirațiile pentru viitor și să încerce, timp de o oră, profesia la care visează.

În acest sens, timp de o oră  (în intervalul orar 10.00 – 11.00), Inspectoratul de Poliție Județean Arad şi-a deschis porțile, elevii unei unități școlare din municipiu, având ocazia să cunoască o parte din tainele muncii de poliție.

Polițiștii au prezentat elevilor autolaboratorul criminalistic, destinat cercetării la fața locului, trusele specializate și echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor categoriilor de urme existente în câmpul infracțional.

De asemenea, a fost organizată o expoziție cu armamentul și echipamentele de protecție aflate în dotarea Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare