Ziua Porţilor Deschise la Serviciul de Ambulanţă Arad

Publicat de actualitati-arad in 16 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaServiciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad va marca vineri la sediul central din Arad un nou eveniment, după aniversarea Zilei Naţionale a Ambulanţei, prin organizarea unei zile a “Porţilor Deschise”.

Cu această ocazie arădenii vor putea vizita instituţia şi vedea dotările specifice din cadrul acesteia.La manifestare vor fi prezente şi autorităţi de la nivelul conducerii municipiului şi judeţului.

“Ziua porților deschise” este o nouă oportunitate de deschidere a instituției noastre spre comunicare publică, spre transparență, o șansă pentru cei care nu cunosc suficient de bine natura muncii serviciului de ambulanță să se familiarizeze cu aspecte ce țin de munca și vocația noastră diurnă.

Am dorit, în mod expres, să disociem acest eveniment de „Ziua Naţională a Ambulanţei” tocmai pentru acorda în mod individual celor 2 manifestări, importanța cuvenită. „Ziua Porților deschise” este de fapt un culoar de comunicare, o radiografie realistă a activității unui colectiv și a muncii sale de zi cu zi, o oportunitate de a urmări cum se desfășoară activitatea de urgenţă medicală prespitalicească și de a vizualiza tehnica din dotare” – a afirmat dr. Raveca Mărioara Nicoară, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare