Ziarul electronic al arădenilor

Ziua Porţilor Deschise la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad

jandarm-dcMiercuri, 20 aprilie a.c., începând cu ora 11.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad va avea loc evenimentul Ziua Porţilor Deschise.

Manifestarea este planificată să aibă loc în cadrul activităților stabilite pentru perioada 18-22 aprilie a.c., în cadrul Programului ”Școala altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Pentru Ziua Porților Deschise, jandarmii arădeni au pregătit exerciţii demonstrative, specifice misiunilor pe care le desfăşoară şi exerciţii cu câinii de serviciu. Vor fi organizate, de asemenea, standuri în care se va prezenta tehnica din dotarea subunităților, materiale de intervenţie şi de comunicaţii.

Cei ce îi vor vizita pe jandarmi vor putea viziona imagini video cu misiuni și activităţi specifice jandarmeriei şi alte aspecte de interes. Persoanele care doresc să urmeze o carieră în jandarmerie, se vor putea documenta cu privire la oferta de şcolarizare în instituţiile militare de învăţământ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *